lauantai 2. kesäkuuta 2018

Tuomenkukat ja kullero

Poksu oli loikoilemassa lempisängyllään Suomen kartan edessä. Se heräsi päiväuniltaan ja hetken haukottelun jälkeen siirtyi ikkunalle vahtimaan etupihaa.


Tarkka vartija

Ulkona oli niin kuuma, että kävimme siellä vain pienen valokuvauskävelyn. Hukka olisi kyllä mennyt pidemmällekin ja jäi vielä pihalle leikkimään talutushihnallaan, mutta Poksu ei näin vanhemmiten oikein siedä kuumaa. Viileämmällä se kyllä vielä käy lenkeillä ja on saanut vastaantulijoilta ihailevia kommentteja. Ei kuulemma uskoisi niin vanhaksi, ja turkki on komean kiiltävä. Vuoden takaisen steriloinnin jälkeen siitä onkin kasvanut entistä tuuheampi.Poksu ja kullero


Tuomi on jo kukkinut.


Ostin ensiaputarvikkeeksi kyypakkauksen siltä varalta, että Poksu menee taas härnäämään ampiaisia. En ole yhtään varma, onko se oppinut viimekertaisesta ampiaisen pistosta mitään. Tai jos on, se on varmaan jo unohtanut sen. Parin viikon päästä tulee täyteen 14 vuotta. Poksu ei enää oikein muista sitäkään, milloin sillä on ruoka-aika, vaan haukkuen vaatii ruokaansa pienimmältäkin pissatusulkoilulta tullessaan. Kannattaahan ainakin yrittää. Silloin tällöin vanhaa lykästää, ja ruokkiva käsi toden totta menee nappulapussille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!