maanantai 29. toukokuuta 2017

Kuvia potilaasta


Poksulle on annettu kerran päivässä kipulääkettä ja antibiootteja. Se on toipunut ihan hyvin. Leikkausta seuraavana aamuna sille maistui maksalaatikko. Hukka oli kateenkakkana, kun toipilaalle vietiin kaiken maailman herkkuja suoraan pedille. Hukka saikin sitten syödä Poksulta ylijääneet maksalaatikot.

Tässä vielä kännissä

Muovitötteröstä Poksu ei tykkää yhtään vaan yrittää riipiä sitä pois päästään, mutta onneksi se ei hirveästi olekaan pyrkinyt nuolemaan haavaa. Haavalapun saisi pian ottaa pois leikkaushaavan päältä. Kaiken kaikkiaan potilas näyttää toipuvan ihan hyvin.

Poksua kehuttiin eläinlääkärillä kiltiksi. Lääkäri ja tämän avustaja olivat molemmat naisia, ja naisten kanssahan Poksu tuleekin hyvin toimeen. Vain kuumetta pyllyn kautta mitattaessa se harkitsi esim. purevansa eläinlääkäriä naamasta, mutta olin valmistautunut ja sain pideltyä kiinni. Miespuolisen anestesiahoitajan Poksu ei olisi halunnut antaa käsitellä itseään, mutta oli liian kännissä taistellakseen vastaan. Se vain vilkuili pahasti taakseen ja örisi, kun hoitaja piikitti siihen sokeria.

Seuraavana päivänä Poksu hakeutui eteiseen nukkumaan

Kysyin eläinlääkäriltä myös Poksun ajoittain rohisevasta hengityksestä. Eläinlääkärin mukaan on ihan normaalia, että vanhan koiran kitalaki löystyy niin, että hengitys välillä rohisee. Tästä johtuu myös kuorsaaminen. Nyt, kun tuo kiusankappale-kohtu on poistettu, Poksu lienee siis ihan terve vanhus. Hammaskiveähän sillä vähän on, hampaita pitäisi pestä useammin ja laittaa dentiseptiä.

Poksu-potilas eilen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!